VEEL GESTELDE VRAGEN (FAQ)

– Is het bestellen bij Papier & Kantoor betrouwbaar?
  • Jazeker, Papier & Kantoor, onderdeel van Sealaprint, bestaat inmiddels al 40 jaar en is een betrouwbaar adres. Wij leveren onder andere aan overheid, scholen, bedrijven en particulieren.
– Heeft Sealaprint ook een bezoekadres?
  • Zeker, U kunt ons bedrijf op afspraak bezoeken. Ons vestigingsadres is Ottostraat 4, 6716 BG Ede. Hier is naast ons magazijn ook de productiehal waar wij plastificeren en lamineren.
– Waarom zijn de verzendkosten E 7,95 en niet lager?
  • Wij verzenden al onze goederen met DPD of UPS pakketdienst. Dit is een verzekerde service en bij ontvangst is een handtekening vereist. Dit is voor u en voor ons het beste. Zo bestaat er nooit een discussie als er een pakket zoek raakt, of verkeerd wordt afgegeven. De kosten die wij doorberekenen zijn een bijdrage. De werkelijke kosten inclusief verpakkingsmaterialen is hoger dan de door ons gevraagde E 7,95.
– Wat zijn de verzendkosten als de goederen naar het buitenland worden verzonden?
  • De verzendkosten voor leveringen buiten Nederland vindt u tijdens het bestelproces in het scherm waar u het factuur en verzendadres invult. Zodra uw land van keuze is geselecteerd, vindt u de bijbehorende verzendkosten onderaan die pagina.
– Hoe wordt mijn pakket verzonden?
  • Wij verzenden al onze goederen verzekerd met DPD  of UPS pakketdienst. Derhalve kan een postbus niet als verzendadres gebruikt worden. er dient voor ontvangst te worden getekend.
– Zijn de kuststof posterstrips via de website in een langere lengte dan 175cm te bestellen?
  • Ja, de kunststof strips kunnen wij leveren tot een lengte van 240 / 250 en sommige in 300cm. Echter boven de 175cm komt er voor transport een toeslag bij. Boven de 250cm kunnen wij niet op deze wijze verzenden, aangezien de transportkosten dan rond de E 45,00 uit komen. In overleg kunt u natuurlijk altijd de strips bij ons adres in Ede afhalen, of af laten halen. Neemt u, indien u een strip in deze lengte wenst, eerst contact met ons op om de mogelijkheden en voorraad te bespreken.
– Wat is de levertijd wanneer ik mijn bestelling plaats en betaald heb?
  • Zodra wij het geld op ons rekeningnummer hebben, dan verzenden wij de goederen meestal nog dezelfde werkdag, indien voor 14.00 uur besteld en de producten op voorraad zijn. De maximale levertijd is 5 werkdagen. Bij betaling via Ideal of Paypal zien wij direct dat de betaling akkkoord is en dat werkt dus sneller. Ook rembours gaat uiteraard onder dezelfde condities. Kiest u voor vooruit betalen, dan duurt het meestal tussen 1 en 3 dagen voordat het op ons rekeningnummer zichtbaar is. Mocht de levertijd niet gehaald worden, dan krijgt u spoedig van ons bericht.
– Is betaling via Ideal, Mr. Cash, Sofort Banking, Paypal en andere betalingsmodules wel veilig?
  • Ja zeker, u betaald direct via uw bank of paypal, dus ook via de beveiligde https sites van deze aanbieders. Dit is dus exact even veilig als wanneer u via uw internet bankieren bedragen overmaakt. Sealaprint BV staat volledig buiten dit proces en kan daar ook zeker geen enkele inzage in of invloed op hebben. Tijdens het betaalproces kunt u dit controleren door te kijken in de adresbalk naar de beveiligde verbinding https (zoals bij internet bankieren).
– Ik kan het product wat ik wil bestellen niet vinden. Is dat niet verkrijgbaar?
  • Wij hebben afspraken met vele fabrikanten en distributeurs wereldwijd. Wanneer het product wat u nodig heeft niet op onze site te vinden is, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen vele producten leveren, ook tegen aantrekkelijke prijzen. We zoeken graag voor u het gewenste product!
– Wij zijn een school, zwembad of andere grootverbruiker, kunnen we speciale prijzen krijgen voor de producten die we regelmatig of jaarlijks bestellen?
  • Ja, met grootverbruikers als bedrijven en scholen kunnen we op bepaalde producten een prijsafpraak maken. Neemt u hiervoor contact met ons op om dit te bespreken.