Alle producten besteld via de Papier en kantoor (Sealaprint BV) Webshop, zullen na ontvangst van betaling per ommegaande aan uw adres worden verzonden, mits de artikelen voorradig zijn. Meestal binnen 1 dag, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan ontvangt u hiervan tijdig bericht.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,95 excl. BTW per bestelling.

Voor verzendingen buiten Nederland zijn de verzendkosten te vinden bij het afronden van uw bestelling (deze verschillen per land).

Eventuele backorders zullen door Sealaprint BV kosteloos worden nagezonden. Wanneer een product om een specifieke reden niet aan uw verwachting voldoet, neem dan eerst contact met ons op per telefoon of e-mail. In overleg met ons kunt u de producten door u voldoende gefrankeerd per post of pakketdienst vervolgens retourneren naar ons vestigingsadres: Ottostraat 4, 6716 BG te Ede. Producten die op maat zijn gemaakt zoals de SealaSmartClips, kunnen niet worden geretourneerd, aangezien deze uit 240cm op maat voor u worden gemaakt, tenzij deze beschadigd of defect zijn.

Wij verzenden al onze producten via een pakketdienst. Er dient altijd getekend te worden voor ontvangst, derhalve is verzending op een postbus niet mogelijk en hebben wij altijd een normaal afleveradres nodig voor afgifte. Indien u op de dag van aflevering niet thuis kunt zijn, is het wellicht raadzaam bijvoorbeeld een notitie op de deur te plaatsen (of bij uw bestelling te vermelden, dan zetten wij dit op de afleverbon), dat het product bijvoorbeeld bij de buren mag worden afgeleverd (indien mogelijk uiteraard!).

Voor de complete condities aangaande verzenden en retourneren verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.